Kukkala -huvimaja pienelle tytölle

Äiti halusi antaa pienelle Kukka-tyttärelleen lahjaksi nukkekodin. Ajatus kehittyi, kasvoi vuoden mittaan, kuten lapset ikään. Viime kesänä pieni tyttö sai hieman isomman lahjan, huvimajan omenapuun alle.

Suunnittelemani asuintalon tontti on kovin pieni, naapurit lähellä ja pihaa vähäisesti. Auringon pitää esteettä paistaa läpi päivänkierron eikä huvimaja saisi varjostaa pientä pihaa. Miten saisin mitään mahtumaan mihinkään?

1 001 3 001 IMG_0072 IMG_0070

Sisämitat muodostuivat japanilaisittain tatamimitoista, suomalaisittain patjan kerrannaismitoista. Ikkunat ja ovi ovat vanhoja kierrätysikkunoita. Kyllä kepaa tyttösen leikkiä ja miksei myös vähän isommankin.

 

 

 

 

Kirjoita oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *